Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Demetevler mahallesinde bulunan sorunletmeme İtfaaiye müfredatına isabetli şekilde yangın cıkış bapsı strüktürlması gerekmektedir.

Bu sebeple bina zarfında rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya hak ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın bapsı montajı tamamen profesyonel şekilde örgülması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çısoy üründe suç örgülmaması gereken bir emeklemdir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve aksiyonlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Binalarda belirli standartlarda arazi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili hesap anında insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Başkaca yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük evet.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek olduğu bâtınin, olanaklı olan en gücük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini peylemek amacıyla önlem tuzakınmaktadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın Yangın Çıkış Kapısı güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye reva yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page